Saga-Studio fotograf-Ploiesti

Va prezentam noul nostru site : www.fotograf-videograf.ro

http://www.fotografi-nunta-bucuresti.ro
http://www.fotografie-bucuresti.ro
http://www.fotograf-ploiesti.ro
http://www.saga-studio.ro
http://www.fotograf-videograf.ro


Un mare regizor a spus ca in acest domeniu nu exista reguli ci doar greseli !
 In imaginile noastre, culoarea, lumina si umbrele se unesc liber , fara constingeri , fara clisee , fara regulile altora !  Nu am studiat concurenta incercand  sa imitam , nu am cautat sa copiem un stil de fotografie doar pentru ca se bucura de success ! Recunosc ca la un moment dat m-am indoit ca vom avea succes cu stilul nostru natural si gelos fiind pe succesul celor care practica stilul puternic Photoshopat  "Vintage"  am vrut sa adoptam si noi acest stil care parea a fi unica cheie a succesului . Justin , fotograful echipei noastre  a refuzat categoric .
Se pare insa ca ultima vreme, tot mai mult persoane au inceput sa ne ceara in mod EXPRES fotografia noastra.  Vom incerca asadar si pe mai departe sa intarim si sa promovam acest stil simplu, natural,  autentic si sa nu intervenim cu efecte artificiale in compozitia intima a fotografiei. Vom socoti orice astfel de deformare un kitsch. Vom incerca sa obtinem efectele moderne si artistice (fundalul pictat si blurat , iluminari) folosindu-ne de obiective speciale si lumina care loveste senzorul aparatului Nikon. Ultimile aprecieri ne incurajeaza si ne face sa credem ca stilul lui Justinian , acela de a practica o fotografie simpla , directa , naturala, precisa , puternica si sharp , cu bokeh (separatie de fundal) prezent dar nu exagerat , incepe sa dovedeasca ca este unul JUST !
 Asa ca vom numi acest stil
Just   Fotography
Fotograf Bucuresti - Fotograf nunta Bucuresti - fotograf botez Bucuresti - Just photographyFotograf Bucuresti - Fotograf nunta Bucuresti - fotograf botez Bucuresti - Just photography: fotografie videografie, poze, albume foto si filmare video nunta botez evenimente: trash the dress, fotografie si filmari profesionalefotograf Bucuresti, fotograf nunta Bucuresti, fotograf botez Bucuresti, Just photography, foto video Bucuresti , filmare nunta, fotograf nunta, fotograf botez, fotograf evenimente, poze nunta, fotograf profesionist, trash the dress, wedding, logodna